De Growth Marketing Babbel

#4 Do's en don'ts voor een succesvolle conversie optimalisatie strategie

May 24, 2019 Karl Gilis en André Morys Episode 4
De Growth Marketing Babbel
#4 Do's en don'ts voor een succesvolle conversie optimalisatie strategie
Show Notes

Veel bedrijven investeren in conversieoptimalisatie en growth marketing. Maar vaak vallen de resultaten tegen. Karl sprak met André Morys, CEO van het grootste CRO bureau van Europa, over de meest voorkomende fouten bij het uitrollen van een conversie optimalisatie strategie.

Het uitrollen van een succesvolle conversieoptimalisatie strategie mislukt vaak omdat de bedrijfscultuur niet mee wil. Wie dagelijks met conversie optimalisatie en growth marketing bezig is, herkent dit ongetwijfeld.

Karl praat erover met André Morys, CEO van KonversionsKRAFT en net als Karl een veelgevraagd spreker op internationale conferenties. Met meer dan 80 werknemers leidt André het grootste conversie optimalisatie bureau van Europa.

Voor de verandering hadden Karl en André het in dit interview eens niet over hun gedeelde liefde voor sigaren, truffels en Franse wijn.

Wel over de redenen waarom conversie optimalisatie vaak niet de resultaten oplevert die je mag verwachten. En uiteraard krijg je ook tips om je conversie optimalisatie strategie wel te doen slagen.